Τι είναι;

 

Mε την υπηρεσία MyDoctor by Generali μπορείτε επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήση με γιατρό από την συνεργαζόμενη ιατρική ομάδα μας, ο οποίος σας παρέχει:

 

  • Καθοδήγηση ή και ιατρική ενημέρωση σχετικά με ερωτήσεις και προβληματισμούς αναφορικά με την υγεία σας.
  • Σύσταση για παραπομπή σε εξειδικευμένο γιατρό για περαιτέρω διερεύνηση ανάλογα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε
  • Ιατρική ενημέρωση σχετικά με θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

 

Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία MyDoctor by Generali σας προσφέρουμε τη δυνατότητα 2ης Ιατρικής Γνώμης, με παροχή εξειδικευμένης ιατρικής καθοδήγησης από γιατρούς ανάλογης και συναφούς με το πρόβλημά σας ειδικότητας, για προβληματισμούς και ερωτήματα που τυχόν έχετε και αφορούν σε ειδικά θέματα της Υγείας σας.

 

Τις εξετάσεις σας καθώς και τα αποτελέσματά τους μπορείτε να τα αποστέλλετε στον συνεργαζόμενο γιατρό με τους εξής τρόπους:

- Με email: Μετά την επικοινωνία σας με γιατρό από την ιατρική μας ομάδα, θα έχετε τη δυνατότητα ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων μαζί του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την επίλυση του ιατρικού θέματος που σας απασχολεί.

- Μέσω της δωρεάν εφαρμογής MyDoctor by Generali την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο smartphone σας. 

 

 Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για επείγοντα περιστατικά.

 

Πως επικοινωνώ με γιατρό

 

Η εξειδικευμένη ομάδα ιατρών είναι στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και η επικοινωνία μπορεί να γίνεται:

  • Τηλεφωνικά καλώντας στην Γραμμή Υγείας στο 801 111 222 333 από σταθερό με αστική χρέωση, ή στο 210 72 68 000 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
  • Με βιντεοκλήση ή μέσω της υπηρεσίας «call back» (επιστροφή κλήσης) κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή στο smartphone σας (στο Apple Store ή στο Google Play).

 

Εάν ο Ασφαλισμένος είναι ενήλικος θα μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας μέσω της προσωπικής εγγραφής του σε αυτή, δημιουργώντας τον δικό του λογαριασμό.

Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος είναι ανήλικος, η χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να γίνεται από τον συμβαλλόμενο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

 

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία MyDoctor by Generali πατήστε εδώ για iOS ή εδώ για android.